Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Alexandria: proiecte educaţionale sub genericul Muzeul altfel – ediţia a III-a

19 aprilie @ 16:01 EET

afis MUZEUL ALTFEL_2014

În cadrul programului Să ştiu mai multe, să fiu mai bun, Muzeul Judeţean Teleorman organizează în perioada 7-11 aprilie a.c., o serie de proiecte educaţionale sub genericul Muzeul altfel – ediţia a III-a. Proiectele sunt adresate preşcolarilor, şcolarilor si elevilor de gimnaziu.

Astfel, pentru preşcolari şi elevii claselor 0-4 va fi organizat un concurs de desene intitulat „Muzeul văzut prin ochii copiilor”, iar pentru elevii claseor V-VIII propunem o vizită tematică de tip concurs cu titlul „Vizitează, descoperă, învaţă şi câştigă”. Cerinţele şi calendarul de desfăşurare ale concursurilor se găsesc afişate pe pagina web a instituţiei (www.muzeulteleorman.ro). Câştigătorii vor primi premii şi abonamente gratuite la muzeu, valabile pentru un an, în timp ce cadrele didactice care vor însoţi grupurile vor primi diplome de participare la ediţia a III-a a „Muzeului Altfel”, pentru vizitare, respectiv pentru modulele la care vor participa.

De asemenea, pentru cei care vor alege să viziteze Muzeul Judeţean Teleorman, vor fi deschise între orele 9.00 – 17.00 expoziţiile : Înapoi în timp. Arheologie şi numismatică în judeţul Teleorman, sălile Neoliticul şi Tezaure monetare, Aspecte etnografice ale satului teleormănean,Velinţa teleormăneană, Colectivizarea în Teleorman. Rezistenţă şi acceptare forţată, Călătorie în adâncurile mărilor şi oceanelor, Exponatul Lunii – Zarul antic.

 

 

 

Responsabil Relaţii Publice

Corina Iordan

Pedagog muzeal

Details

Date:
19 aprilie, 2024
Time:
16:01 EET
Event Category:
Event Tags: