Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arad: expoziția ”Credință, religie și spiritualitate”

2 noiembrie, 2023 - 11 noiembrie, 2023

Asociația ”Ion Andreescu” Arad organizează în colaborare cu Complexul Muzeal Arad, expoziția ”Credință, religie și spiritualitate”, la sala Clio a Muzeului de Artă Arad, un eveniment cu o tematică ofertantă, care a provocat pe fiecare dintre artiștii expozanți, deoarece asemenea teme necesită o evaluare profundă a convingerilor și a credințelor după care fiecare se conduce în viață, stimulându-le capacitatea creativă și astfel, artiștii au reușit să-și exprime plastic gândurile și sentimentele cele mai adânci.

Din această tematică generoasă au rezultat lucrări reprezentând icoane, portrete de zeități,îngeri,sfinți și maeștri spirituali, simbolistică, lăcașe de cult, peisaje, dar și curentul suprarealist este prezent.
Tehnicile pe care expozanții au ales să le abordeze în crearea acestor lucrări sunt si ele destul de variate, de aceea se vor regăsi în expoziție tehnici precum: acuarela, uleiul și acrilicul pe pânză, pe lemn și pe carton, pastelul, colajul digital, pictura pe oglindă, sculptura în lut pentru olărit dar și arta fotografică.

Vernisajul expoziției va avea loc în data de 2 noiembrie 2023, ora 18, la sala Clio a Muzeului de Artă din Arad, expoziția va fi deschisă de domul prof. dr. Lucian Petraș, iar ambientul evenimentului va fi creat de invitatul nostru special, talentatul violonist Florin Gherghel.
Iubitorii de frumos pot vizita expoziția în perioada 2 noiembrie -11 noiembrie 2023, în fiecare zi cu excepția zilei de Luni, în intervalul orar 09.00-1700.
Vă așteptăm cu mult drag!

Details

Start:
2 noiembrie, 2023
End:
11 noiembrie, 2023
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/641625668130010/

Organizer

Complexul Muzeal Arad
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Artă Arad
Str. Gheorghe Popa de Teiuş nr. 2 - 4, etaj II
Arad, Arad 310022 Romania
+ Google Map
View Venue Website