Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arad: expoziția florală FRUMUSEȚEA FLORILOR, 12 mai – 14 mai 2023

12 mai, 2023 - 14 mai, 2023

În preajma Noapții Muzeelor 2023, Complexul Muzeal Arad organizează o expoziție florală intitulată FRUMUSEȚEA FLORILOR, care va fi deschisă în perioada 12 mai – 14 mai 2023 în curtea interioară din cadrul Muzeului de Artă.
Poate v-ați întrebat cum ne ajută, zilnic florile?
Știm cu toții că sunt cele mai frumoase creații ale naturii.
Ele au fost mereu admirate dar și utilizate în medicină, gastronomie, industrie etc. Florile înlătură emoțiile negative și ajută la dezvoltarea stărilor de bine, transmițând corpului o energie benefică. Astfel impactul emoțional al florilor este mental atrăgând bucurie.
Casele, zonele de lucru atunci când sunt decorate cu flori devin surse de inspirație, energie și sănătate.
Plantele în ghiveci, florile din vază, toate au un impact pozitiv în vieţile oamenilor, influenţând starea de spirit, imaginația, percepţiile dar și nivelul energetic. Ele relaxează, îndepărtează grijile, cresc productivitatea prin ridicarea nivelului de entuziasm și de concentrare. Astfel florile sunt o permanentă încântare prin parfum, culoare, formă și gingășie.
Culorile mai pale relaxează, iar cele “aprinse” energizează Ele ne captează atenția minute întregi scoțând în evidență fiecare detaliu.
Obiceiul de a decora spaţiile cu flori este unul sănătos, recomandarea specialiștilor fiind să fim chiar constanţi în această privinţă, pentru o viaţă mai frumoasă din toate punctele de vedere.
Plecând de la toate argumentele enunțate anterior Complexul Muzeal Arad a organizat o expoziție florală intitulată: Frumusețea florilor care va fi deschisă în perioada 12 mai – 14 mai 2023 în curtea interioară din cadrul Muzeului de Artă.
Vă așteptăm să experimentați stări de relaxare, încântare dar și de enegie în prezența exemplarelor de flori crescute și îngrijite cu mult drag și atenție de reprezentanții firmei SC Agronin SRL din localitatea Curtici coordonați de doamna Rodica Bălan.

Details

Start:
12 mai, 2023
End:
14 mai, 2023
Event Category:

Organizer

Complexul Muzeal Arad
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Artă Arad
Str. Gheorghe Popa de Teiuş nr. 2 - 4, etaj II
Arad, Arad 310022 Romania
+ Google Map
View Venue Website