Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bistrița: Expoziția LEGO Brickenburg la Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud în perioada 2 – 4 decembrie 2022

2 decembrie, 2022 - 4 decembrie, 2022

🔵🟡🔴Tradiționala Expozitie de iarnă a Asociației Brickenburg de la Bistrița, organizată în colaborare cu Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, își așteaptă vizitatorii începând de vineri, 0️⃣2️⃣ decembrie 2022 până duminică, 0️⃣4️⃣ decembrie 2022, la la sediul principal al muzeului din B-dul General Grigore Bălan nr. 19, între orele 0️⃣9️⃣.0️⃣0️⃣1️⃣7️⃣.0️⃣0️⃣
Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg, precum și seturi speciale din colecțiile acestora.
La această ediție, constructorii Brickenburg de toate vârstele au pus accentul pe ideea cuceririi spațiului cosmic, majoritatea lucrărilor expuse abordând această temă în diverse stiluri de construcție și sub diverse aspecte ale vieții reale ori a lumilor imaginare. Bineînțeles, fiind perioada de început a sărbătorilor de iarnă, o nouă variantă a orășelului înzăpezit care îl așteaptă pe Moș Crăciun va fi prezentă în expoziție.
La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilităţile de combinare a elementelor LEGO®, dacă vor participa la atelierele de creație organizate în cadrul expoziției. Elementele LEGO System se adresează copiilor mai mari de 4 ani, iar obligația de supraveghere a copiilor aparține părinților ori persoanelor adulte care îi însoțesc.
Asociatia Brickenburg, cu sediul în Cluj-Napoca, este una din cele mai importante organizatii de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membrii săi, prezentate în țară și străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.
Vă așteptăm cu drag!

Details

Start:
2 decembrie, 2022
End:
4 decembrie, 2022
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=642721284307718&set=a.215790273667490

Organizer

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud
View Organizer Website

Venue

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Str. General Grigore Bălan nr. 19
Bistrița, Bistrița-Năsăud 420016 Romania
+ Google Map
View Venue Website