Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brașov: expunerea in cadrul proiectului „De la Gutenberg la Muresianu – proiect de reconstituire a unei tipografii istorice ”

15 iunie @ 20:03 EET

afis august

TIPOGRAFIA LA … TIPOGRAFIA

Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov va invita miercuri, 13 august 2014, ora 10:30, la Cafeneaua Tipografia – Coffee @ Tea House, str. Postavarului nr.1 colt cu strada Diaconu Coresi, la expunerea in cadrul proiectului „De la Gutenberg la Muresianu – proiect de reconstituire a unei tipografii istorice a culegatorului de litere, casei de litere si unui set de litere tipografice.

Proiectul „De la Gutenberg la Muresianu – proiect de reconstituire a unei tipografii istorice este desfasurat de Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov cu finantare din partea Administratiei Fondului Cultural National si cu sprijinul partenerilor sai: Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste, Asociatia Cavalerii Cetatilor Barsei, Scoala Generala nr. 6 „Iacob Muresianu” Brașov, Liceul „Andrei Muresanu” Brasov si Colegiul National „Andrei Saguna” Brasov.

Proiectul isi propune reconstituirea unei tipografii functionale care a existat in secolul al XIX-lea in cladirea in care astazi activeaza Muzeul Casa Muresenilor Brasov. Expozitia va fi deschisa publicului in a doua jumatate a lunii septembrie.

Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa luati legatura cu Valer Rus (director Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov, manager de proiect, rus.valer@gmail.com) sau sa accesaţi site-ul Muzeului „Casa Muresenilor” Brasov, www.muzeulmuresenilor/proiecte/De la Gutenberg la Muresianu .

Va asteptam!

Manager,

Dr. Valer Rus

Details

Date:
15 iunie, 2024
Time:
20:03 EET
Event Category:
Event Tags:
,