Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: BOOK ANTIPA: Intersecţiile la Antipa

5 iulie, 2019

Vineri, 5 iulie, de la ora 18.00, va avea loc prima ediţie „Intersecţiile la Antipa”, o dezbatere LIVE, transmisă pe paginile de Facebook ale Muzeului Antipa şi BRD–Groupe Société Générale, în care Dr. Oana Paula Popa, cercetător ştiinţific al muzeului, alături de Svetlana Cârstean, vor vorbi despre rolul femeilor în ştiinţă, dar şi despre povestea mai mult sau mai puţin recentă a muzeului.

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face completând un formular de rezervare pe https://antipa.ro/rezervari, sau pe adresa de e-mail info@antipa.ro.

Există muzeul pe care îl ştim cu toţii, îl vizităm şi îl iubim. Şi există acel muzeu pe care îl vom descoperi treptat la Intersecţiile MyAntipa. Vom descoperi oamenii muzeului, munca lor nevăzută, pasiunea şi devotamentul lor, laboratorul de cercetare, sutele de specii pe care cercetătorii muzeului le-au identificat şi care le poartă numele. Primele Intersecţii, moderate de Svetlana Cârstean, o au ca invitată pe cercetătoarea Oana Paula Popa, împreună cu care vom traversa povestea muzeului, dar şi cea a femeilor cercetătoare, care scriu istoria ştiinţelor naturale.

 

Citeşte mai departe
ÎNSCRIE-TE

 

 

Detalii

Dată:
5 iulie, 2019
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare