Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: În MARe cu… Gorzo

26 noiembrie, 2018

În MARe cu… Gorzo

Luni 26.11, de la ora 18.00, MARe/Muzeul de Artă Recentă încearcă marea cu degetul. Și cu Gorzo! Acel Gorzo. Artistul despre care ați auzit, care vă place sau care vă enervează la culme. Gorzo!

Gorzo e artist, nu ghid. El pictează, desenează, modelează, sau face ce vrea el, dar nu face tururi ghidate în muzeele de artă. Însă va face asta luni. O singură dată, doar la MARe, dar în stil mare!

Gorzo, ca artist, vă va prezenta, într-un (re)tur de o oră, muzeul. Și o va face în felul lui. Care nu e felul nostru. Un soi de performance? Poate… Va desființa, va confirma, va critica, va judeca, va aprecia, va bârfi sau, dimpotrivă, va analiza lucid. Ne va arăta cu degetul. Vă va arăta cu degetul. Va fi în acord sau în dezacord cu viziunea curatorială a muzeului… Nu știm. Vă oferim prilejul să navigați în MARe cu barca lui Gorzo. Să-i puneți întrebări. Să-l descoaseți.

Între noi fie vorba, Gorzo știe! Chiar știe. Știe pe de rost artiștii români, rosturile și resorturile lor și cunoaște arta românească, din care face parte, în pofida faptului că s-a mutat la New York de ceva timp. Sau poate că de aceea. Și pentru că știe, chiar merită să profitați de acest moment cât o iluzie, cât o fantezie împlinită.

Artistul Gorzo, expus la MARe, vă plimbă prin muzeu. Și spune ce gândește. Ce crede… O să zică de bine? De rău?

Vom afla cu toții atunci.

Intrarea, trebuie precizat, se va face pe bază de bilet.

30 de lei de persoană. Turul ghidat se plătește, chiar și atunci când ghid vă este un Caron. Sau poate că mai ales atunci.

Un lucru vă putem garanta: nimeni nu va mai avea un Gorzo la această sumă. Și, e bine de știut, grupul nu poate fi mai mare de 30 de persoane. Înscrierile se fac pe giftshop@mare.ro. Plata se va face la venire, la Recepția muzeului.

Vă așteptăm.

În MARe cu… Gorzo este primul episod al unui program lunar, în care artiști din colecția MARe vor prezenta muzeul din perspectiva lor, prin tururi publice, ghidate.

Detalii

Dată:
26 noiembrie, 2018
Categorie Eveniment:

Organizator

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare