Loading Events
 
 
  • This event has passed.

București: Festivalul Cultural Latino-American, ediția a II-a, 28 – 30 octombrie 2021

În urma succesului pe care l-a înregistrat la prima ediție, în 2019, Festivalul Cultural Latino-American continuă, propunându-și să aducă în atenția publicului autori, artiști și locuri din America Latină prin lecturi publice, proiecții de filme, concerte și o expoziție de fotografii. În deschiderea festivalului, vor fi prezentate, de asemenea, o serie de elemente specifice gastronomiei românești și a celor șase țări invitate: Argentina, Chile, Cuba, Mexic, Peru, Uruguay.

Prima ediție a FCLA a fost organizată în 2019, cu o participare a peste 500 de persoane în doar trei zile. Despre evenimentele organizate cu această ocazie, puteți consulta pagina noastră: https://mnlr.ro/festivalul-cultural-latino-american-3-4-octombrie-2019/, unde veți regăsi, de asemenea, fotografiile realizate de Dan Vatamaniuc, fotograful MNLR.

Vă invităm și de această dată, luând în considerare situația pandemică, în condiții de siguranță la cea de-a doua ediție a FCLA.

Participarea la evenimente este liberă, iar accesul se face pe baza prezentării certificatului verde și numai în baza unei rezervări la adresa programe@mnlr.ro sau la numărul 0736.598.451 (WhatsApp).

Co-organizatori: Ambasada Argentinei, Ambasada Chile, Ambasada Cubei, Ambasada Mexicului, Ambasada Peru, Ambasada Uruguay, Institutul Cervantes, Asociația Română a Traducătorilor Literari.

Parteneri media: Radio România Cultural, Agerpres, Zile și Nopți, Observator cultural, Revista Familia, News.ro, Agenția de Carte, Iqool, Contemporanul, Modernism.ro, Radio Trinitas, Ordinea zilei

Programul festivalului va fi prezentat la începutul săptămânii următoare printr-un newsletter dedicat. Pentru informații, puteți scrie la adresa programe@mnlr.ro sau puteți suna la numărul 0736.598.451 (WhatsApp).

Urmăriți câteva fragmente de la ediția din 2019 a FCLA:

Details

Start:
28 October
End:
30 October
Event Category:
https://mnlr.ro/festivalul-cultural-latino-american-3-4-octombrie-2019/

Organizer

Muzeul Național al Literaturii Române – București
View Organizer Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *