Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: În perioada 25 august – 18 septembrie în mansarda Casei Filipescu-Cesianu (Muzeul Municipiului București) de pe Calea Victoriei organizăm expoziția interactivă și incluzivă ROMÂNCE DE POVESTE.

25 august, 2022 - 18 septembrie, 2022

În perioada 25 august – 18 septembrie în mansarda Casei Filipescu-Cesianu (Muzeul Municipiului București) de pe Calea Victoriei organizăm expoziția interactivă și incluzivă ROMÂNCE DE POVESTE.
Lansarea de joi, 25 august, ora 17, se va face în prezența Anei Maria Brânză, una dintre protagonistele seriei de povești dedicată femeilor de ieri și de azi care au fost deschizătoare de drumuri, cinci femei-simbol care au pus România pe harta lumii. Expoziția se adresează, datorită conținutului digital și tehnologiilor multimedia, tuturor copiilor de vârste mai mari și mai mici, ba chiar și adulților care vor să afle mai multe despre româncele care au scris istorie. Content-ul poate fi un bun prilej de joacă în familie, informațiile fiind extrem de valoroase chiar și pentru adulți.
Proiectul cultural este finanțat de Ministerul Culturii și este implementat de Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture în parteneriat cu Muzeul Municipiului București.
„Românce de poveste” este o expoziție cu intare gratuită organizată la Casa Filipescu Cesianu (Calea Victoriei nr. 151), orar de vizitare miercuri-duminică orele 10.00-18.00. Conținutul este accesibilizat pentru persoanele cu deficiență de auz.

Details

Start:
25 august, 2022
End:
18 septembrie, 2022
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/524557629476503?ref=newsfeed

Organizer

Muzeul Municipiului București
View Organizer Website

Venue

Casa „Filipescu-Cesianu” – Muzeul Municipiului București
Calea Victoriei nr. 151
București, București 010072 Romania
+ Google Map
View Venue Website