Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: „Zilele Vânătorilor Români”, singurul eveniment de cultură, tradiție și educație cinegetică și de conservare activă a faunei sălbatice organizat în România.

16 septembrie, 2023 - 17 septembrie, 2023

Pe 16 și 17 septembrie 2023, Federația Asociațiilor Vânătorești din România vă așteaptă la Muzeul Satului din București la „Zilele Vânătorilor Români”, singurul eveniment de cultură, tradiție și educație cinegetică și de conservare activă a faunei sălbatice organizat în România. Pe parcursul celor două zile vor fi organizate ateliere gastronomice cu specific vânătoresc, concurs de frumusețe canină, lecții și demonstrații de dresaj.

„Zilele Vânătorilor Români” reprezintă sărbătoarea tradițională a breslei vânătorilor care, an de an, reunește publicul larg și vânătorii în jurul valorilor care fac această activitate actuală și în prezent: educarea responsabilității asumate pentru conservarea unui mediu natural sănătos, tradiția, credința și familia.

Pentru aceată a doua ediție, organizatorii au pregătit o serie de activități care își propun să inițieze publicul în înțelegerea necesității vânătorii în epoca în care trăim. Acesta este, de fapt, cel mai sustenabil efort al oamenilor pentru menținerea într-o stare de conservare favorabilă a faunei sălbatice și a habitatelor naturale ale acesteia.

 

Details

Start:
16 septembrie, 2023
End:
17 septembrie, 2023
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” – București
Şos. Kiseleff nr. 28 - 30
București, București 011347 Romania
+ Google Map
View Venue Website