Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Câmpulungul Moldovenesc: Cântecul pădurii – expoziție foto Laurențiu Sbiera

Vernisajul expoziției “Cântecul pădurii” va avea loc vineri, 2 iulie, de la ora 18, la etajul 1 al Muzeului, în prezența autorului Laurențiu Sbiera, care a avut de declarat următoarele:

“Dragă vizitatorule

Mă bucur enorm că te afli acum, aici, cu privirea aplecată spre pasiunea mea cea mai mare – fotografia.

Eu sunt Laurențiu, lucrez la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”, din anul 1996. Sunt responsabil cultural-artistic și coordonez activitățile elevilor militari în cadrul competițiilor de profil. Practic, de fotografiat m-am apucat acum 20 de ani. Iar acum patru ani, am început să surprind cele mai frecvent întâlnite păsări, care se găsesc pe dealuri sau munți, am continuat cu parcurgerea a sute de kilometri pentru speciile rare și am ajuns să îmi cultiv răbdarea, stând ore întregi nemișcat pentru cadrul perfect.

Fiecare fotografie are o poveste în spate. Fie că am studiat specia și comportamentul acesteia, fie că total întâmplător a apărut în dreptul obiectivului (lucru rar întâlnit), am încercat să surprind culoarea, și viața în sine. În total, peste 100 de specii au fost surprinse în zbor și nu numai.

Un lucru este cert, pentru acest gen de fotografiere este nevoie de o dăruire aparte!

Îmi doresc prin această foto-expoziție să reușesc să vă desprind din agitația cotidiană. Pentru că dacă ne oprim 5 minute din viața noastră este surprinzător câte lucruri neobservate la vremea lor, putem vedea.”

Accesul la vernisajul de vineri, 2 iulie, de la ora 18, la etajul 1 al Muzeului e gratuit, iar începând cu data de 3 iulie biletul costă 4 lei și include expoziția temporară de la parter: “MAL85 – un nou început”.

Accesul e gratuit oricând pentru deținătorii de carduri de membru MAL.

Details

Start:
2 July, 2021
End:
26 September, 2021
Event Category:
https://muzeulartalemnului.ro/expozitii/cântecul-pădurii-expoziție-foto

Organizer

Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc
View Organizer Website

Venue

Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc
DN17
Câmpulung Moldovenesc, Suceava 725100 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *