Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cluj-Napoca: Festivalul multicultural „Traista cu povești”, vineri, 15 ianuarie și sâmbătă, 16 ianuarie, între orele 10 și 18

14 iunie @ 19:16 EEST

afis festival Traista cu Povesti final

Festivalul „Traista cu povești”, organizat de Fundația Părinți din România în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, în perioada 15-16 ianuarie, este un eveniment multicultural și artistic care va aduce împreună sub umbrela basmului tradițional diferite entități culturale și artistice clujene: povestitori, ilustratori de carte, reprezentanți ai culturilor poloneze, braziliene, chineze, armene, turce, portugheze, elene, norvegiene și românești.

Copiii sunt invitați să asculte și să spună basme, să deseneze în cadrul atelierelor, să participe la concursuri de scris povești cu tâlc și de desenat eroi din basme tradiționale, la expoziții și lansări de carte de povești.

Vineri, 15 ianuarie și sâmbătă, 16 ianuarie, vă așteptăm cu mult drag la Festivalul multicultural „Traista cu povești” între orele 10 și 18 la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21, pentru a participa la o manifestare multiculturală clujeană!

Detalii și rezervări: Gabriela Barbu – coordonator festival 0745422400

Details

Date:
14 iunie, 2024
Time:
19:16 EEST
Event Category:
Event Tags:
,