Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Complexul Muzeal Moldova din Iași , găzduiește în data de 2 aprilie 2022, ora 11.00, în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii din Iași o întâlnire-dezbatere cu titlul „Patrimoine culturel des deux côtés du Prut: histoire, liens, perspectives”.

2 April

Dezbaterea „Patrimoine culturel des deux côtés du Prut:

histoire, liens, perspectives” la Palatul Culturii din Iași

Complexul Muzeal Moldova din Iași, în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prin Centrul de Reușită Universitară, și cu Universitatea de Stat din Moldova, Chișinău, Republica Moldova, prin Facultatea de Drept, Filiera Francofonă și Centrul de Reușită Universitară de la aceeași instituție de învățământ, găzduiește în data de 2 aprilie 2022, ora 11.00, în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii din Iași o întâlnire-dezbatere cu titlul „Patrimoine culturel des deux côtés du Prut: histoire, liens, perspectives”.

La acest eveniment vor participa studenți francofoni de la ambele universități, invitați fiind personalități din mediul academic: conf. univ. dr. Vitalina Băhneanu, Director al Filierei Francofone de la Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova, Chișinău; conf. univ. dr. Stela Botnaru, Prodecan, Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova, Chișinău; conf. univ. dr. Cristina Popovici, Prodecan, Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova, Chișinău; conf. univ. dr. Svetlana Slusarenco Agachi, Director al Școlii Doctorale de Științe Juridice, Universitatea de Stat din Moldova, Chișinău; lector dr. Diana Gradu, Centrul de Reușită Universitară, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași; asist. univ. drd. Dana Nica, Centrul de Reușită Universitară, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași; drd. Ana-Maria Roșca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Moderator: Marie Schleifer, lector de limba franceză, Universitatea de Stat din Moldova, Chișinău.

 

Manager,

Drd. Valentina Druțu

         Şef secție relaţii publice,

Dr. Coralia Costaş

   

 

Details

Date:
2 April
Event Category:

Organizer

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași
View Organizer Website

Venue

Complexul Muzeal Național “Moldova” – Iași
Piața Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1
Iași, Iași 700028 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.