Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concurs de fotografie „Cea mai frumoasă casă din Banat” | 11 – 25 octombrie 2021

11 October - 25 October

CONCURS FOTO – Cea Mai Frumoasă Casă din Banat ediția a III- a
Vă invităm la concurs! Concursul foto “Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă. De la copii la oameni mari! Așteptăm fotografiile voastre, ale caselor din Banatul istoric, alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și titlul fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail concursninab@gmail.com.

Concurenții pot participa cu cel mult 3 propuneri candidate la titlul de “Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. în ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele.

0 noiembrie e data în care vom anunța câștigătorii. Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este 31 octombrie 2022.

Juriul este format din: Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan -fotograf, Corina Cranciova – muzeograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.
Premiile, constând în cărți și obiecte de artă, vor fi în valoare de 15.000 lei, și vor fi împărțite astfel:

Locul I: 5.000 lei
Locul II: 4.000 lei
Locul III: 3.000 lei
Mențiuni: 3000 lei

Fotografiile finaliste, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2023.

Organizer

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
Piaţa Iancu Huniade nr. 1
Timișoara, Timiș 300002 Romania
+ Google Map
View Venue Website