Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Consiliul Județean Tulcea organizează #concursul cu premii cu tema „Poveste de Paște“ pentru a marca #SărbătorilePascale.

28 martie, 2022 - 14 aprilie, 2022

Consiliul Județean Tulcea organizează #concursul cu premii cu tema „Poveste de Paște“ pentru a marca #SărbătorilePascale.
📌 Evenimentul va avea loc în contextul manifestărilor promovate de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca cea mai mare sărbătoare a creștinătății.
📌 La concursul „Poveste de Paște“, organizat în perioada 22 martie – 15 aprilie 2022, pot participa tulceni din toate localitățile județului.
📌 Concurenții își vor utiliza talentul și creativitatea pentru a exprima, artistic, ce înseamnă Sărbătoarea Paștelui pentru ei. Pot fi realizate lucrări de orice fel: desene, picturi, machete, compuneri, filme, fotografii etc.
📌 Până pe data de 12 aprilie, ora 12.00, concurenții trebuie să trimită aceste lucrări pe adresa de e-mail comunicare.cjtulcea@yahoo.com.
📌 Lucrările înscrise în concurs trebuie să fie rezultatul activității individuale!
📌 Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.
📌 În cazul în care un concurent nu a primit confirmare de primire, pe e-mail, din partea Consiliului Județean Tulcea, este rugat să contacteze #Serviciul Comunicare, Relații Externe, Anticorupție și Promovarea Județului la numărul de telefon 0240/502208.
Vor fi acordate #premii de creativitate, dar și premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate.
📌 Pe data de 14 aprilie 2022 vor fi anunțați #câștigătorii.
Mult succes tuturor concurenților!

Detalii

Începe:
28 martie, 2022
Se termină:
14 aprilie, 2022
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/MuzeuldeIstoriesiArheologieTulcea/posts/5573674122665375