Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Iași: expoziția ,,Zestrea…cărări spirituale”, semnată de artista Pușa Pîslaru la Galeriile de Artă ale Municipiului Iași ,,Dan Hatmanu”

24 aprilie - 24 mai

Muzeul Municipal ,,Regina Maria” Iași are deosebita bucurie de a vă invita la vernisajul expoziției ,,Zestrea…cărări spirituale”, semnată de artista Pușa Pîslaru, ce va avea loc la Galeriile de Artă ale Municipiului Iași ,,Dan Hatmanu” în data de 24 aprilie 2023, începând cu ora 17:00. Evenimentul va fi prezentat de prof.univ. dr. Petru Bejan, critic de artă, și de doamna prof. Camelia Sadovei, Președinte al Filialei UAP Suceava. Publicul vizitator va regăsi, în cele 45 de lucrări expuse, motive tradiționale, cu valoare de simbol, elemente desprinse din natură, și mărturii ale creației, ca o zestre lăsată oamenilor spre cărări spirituale.
,,Găinești – colț de rai în Bucovina. Fiecare om are o poveste de parcurs pe cărări încărcate de simboluri puternice create de străbunii de mii de ani, țesute de mîini meșteșugite. Ascultă-ți inima și vei găsi calea neumblată pe care poți să-ți împlinești visul și scopul vieții. „Zestrea” – mesaj de la univers”. (Pușa Pîslaru)
Expoziția va putea fi vizitată în perioada 24 aprilie – 24 mai 2023. Vă așteptăm!

Detalii

Începe:
24 aprilie
Se termină:
24 mai
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=718306646965154&set=a.528664565929364

Organizator

Muzeul Municipal Iași
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Galeriile de Artă ale Municipiului Iași „Dan Hatmanu” – Pasaj Sfânta Vineri
Anastasie Panu
Iași, Iași
+ Hartă Google