Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzeul Etnografic al Transilvaniei în colaborare cu Uniunea Armenilor din România, Sucursala Cluj și Institutul de Armenologie din cadrul UBB, vă invită sâmbătă, 8 octombrie 2022, începând cu ora 15, la Ziua Culturii Armene la Cluj, ediția a 12-a.

8 octombrie, 2022

ZIUA CULTURII ARMENE LA CLUJ
Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Uniunea Armenilor din România, Sucursala Cluj și Institutul de Armenologie din cadrul UBB, vă invită sâmbătă, 8 octombrie 2022, începând cu ora 15, la Ziua Culturii Armene la Cluj, ediția a 12-a.
Evenimentul va cuprinde o lansare de carte: Eduard Antonian „Amintește-ți ziua de mâine”, decernarea premiului Kristóf Szongott, acompaniate de un dans armenesc performat de formația Hayakaghak a sucursalei Gherla și un recital la pian de susținut de către Kolcsár Péter.
Evenimentul este organizat sub auspiciile Ambasadei Republicii Armenia din România și va avea loc la sediul Muzeului Etnografic, Palatul Reduta (str. Memorandumului nr. 21).

Organizer

Muzeul Etnografic al Transilvaniei
View Organizer Website

Venue

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Cluj-Napoca
Palatul Reduta, Str. Memorandumului nr. 21
Cluj-Napoca, Cluj 400114 Romania
+ Google Map
View Venue Website