Loading Events

« All Events

Muzeul Etnografic al Transilvaniei vă invită la conferința de finalizare a proiectului Tehnici inovative în valorificarea patrimoniului cultural. Icoanele de pe Valea Sebeșului în colecția Muzeului Etnografic al Transilvaniei

19 May

Conferința de Finalizare a Proiectului

„Tehnici inovative în valorificarea patrimoniului cultural. Icoanele de pe Valea Sebeșului din colecția Muzeului Etnografic al Transilvaniei”

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la conferința de finalizare a proiectului  Tehnici inovative în valorificarea patrimoniului cultural. Icoanele de pe Valea Sebeșului în colecția Muzeului Etnografic al Transilvaniei, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, în cadrul Programului RO-CULTURA, apelul „Susținerea expozițiilor inovative cu bunuri culturale mobile restaurate”.

Evenimentul va avea loc joi, 19 mai, a.c., în intervalul orar 12:00 – 14:00, la sediul instituției, str. Memorandumului nr. 21, Cluj-Napoca.

Proiectul „Tehnici inovative în valorificarea patrimoniului cultural. Icoanele de pe Valea Sebeșului în colecția Muzeului Etnografic al Transilvaniei”  a avut ca obiective specifice restaurarea și conservarea în vederea expunerii a 66 de icoane pe sticlă provenite din Valea Sebeșului, documentarea prin tehnicile realității virtuale a acestor icoane și prezentarea acestora în cadrul unei expoziții innovative.

Link extern:

http://valeasebesului.muzeul-etnografic.ro/ro/tehnici-inovative-in-valorificarea-patrimoniului-cultural-icoanele-de-pe-valea-sebesului/

https://www.facebook.com/Icoanele-de-pe-Valea-Sebesului-din-colectia-MET-100259461788825

www.muzeul-etnografic.ro

 

 

Details

Date:
19 May
Event Category:

Organizer

Muzeul Etnografic al Transilvaniei
View Organizer Website

Venue

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Cluj-Napoca
Palatul Reduta, Str. Memorandumului nr. 21
Cluj-Napoca, Cluj 400114 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.