Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă proiectul „Orele liniștite”, un eveniment organizat în parteneriat cu asociația Supereroi printre noi.

14 March - 28 March

🦋Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă proiectul „Orele liniștite”, un eveniment organizat în parteneriat cu asociația Supereroi printre noi.
🦋 „Orele liniștite” se adresează vizitatorilor cu nevoi speciale, pentru care perioadele aglomerate de vizitare pot fi dificile din punct de vedere senzorial.
✅„Orele liniștite” sunt organizate în zilele de luni. Astfel, luni, 14 şi 28 martie 2022, între orele 13:00 – 15:00, în afara programului obișnuit de vizitare, asigurăm publicului cu nevoi speciale posibilitatea de a vizita Muzeul în liniște și feriți de agitația unei zile aglomerate. Frații, bunicii și prietenii copiilor cu nevoi speciale sunt bineveniți. 🤗
Muzeul Antipa se alătură acțiunilor de susținere și ajutorare a celor care suferă în aceste zile din cauza războiului, facilitând copiilor refugiaților și însoțitorilor acestora, accesul gratuit în expoziția permanentă a Muzeului, în timpul programului „Orele liniștite la Antipa”, în zilele de 14 și 28 martie 2022, în intervalul orar 13.00-15.00.
🦋 Intrarea în Muzeu este accesibilizată scaunelor rulante.
Accesul scaunelor rulante/cărucioarelor pe traseul expozițional este posibil doar la parterul clădirii.
🦋Pentru a vă putea asigura condiții de vizitare cât mai plăcute, vă rugăm să completați formularul de participare pentru data de 14 martie de aici: https://forms.gle/PCKYHx23jrMW7dUJ8 iar pentru data de 28 martie de aici: https://forms.gle/ADBHXSQGaDRCK6Qe9.
✅Fiecare persoană cu dizabilități + 1 însoțitor beneficiază de acces gratuit, în baza unui document doveditor.

Details

Start:
14 March
End:
28 March
Event Category:

Organizer

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.