Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Oradea: Expoziția artiștilor fotografi din România și Japonia, organizată de Asociația Internațională „Euro Foto Art” Romania în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, „Japan Danube Photoclub” Yokohama, Japonia, sub auspiciile Federației Internaționale de Artă Fotografică (recunoscuta de UNESCO) și sub patronajul Ambasadei Japoniei în România.

Azi va avea loc, la Muzeul Orașului Oradea (la Centrul Expozițional al Federației Internaționale de Artă Fotografică Oradea – România), de la ora 15.30, vernisajul Expoziției artiștilor fotografi din România și Japonia, organizată de Asociația Internațională „Euro Foto Art” Romania în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, „Japan Danube Photoclub” Yokohama, Japonia, sub auspiciile Federației Internaționale de Artă Fotografică (recunoscuta de UNESCO) și sub patronajul Ambasadei Japoniei în România.
Evenimentul este dedicat aniversării de 100 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și Japonia. Vor fi prezenți: E.S. Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei în Romania, personalități politice si culturale ale orașului, reprezentanți ai unor companii japoneze din Romania, parteneri de afaceri, utilizatori de succes ai tehnologiei japoneze, din tara și străinătate, presa locală și națională.
Pentru mai multe detalii accesați: https://mtariicrisurilor.ro/expozitia-artistilor…/

Details

Start:
10 December, 2021
End:
9 January
Event Category:
https://www.facebook.com/MuzeulTariiCrisurilor/posts/4425048227607696

Organizer

Muzeul Țării Crișurilor – Oradea
View Organizer Website

Venue

Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural
Cetatea Oradea, Str. Iancu de Hunedoara 10
Oradea, Bihor 410520 Romania
+ Google Map

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *