Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

#‪‎stamacasa‬: concurs de fotografie – Muzeul de Științele Naturii Bacău, provoacă pasionații de natură și fotografie să participe la un concurs de fotografie având ca subiect natura – mai exact acea părticică din natura care este lângă noi și pe care de cele mai multe ori tindem să nu o observăm.

28 aprilie, 2020 - 20 mai, 2020

Va invitam sa participati la concursul de fotografie „Natura de la fereastra mea”

Muzeul de Științele Naturii Bacău, provoacă pasionații de natură și fotografie să participe la un concurs de fotografie având ca subiect natura – mai exact acea părticică din natura care este lângă noi și pe care de cele mai multe ori tindem să nu o observăm.
Având în vedere că starea de urgență limitează deplasările, subiectul concursului va fi natura pe care o putem vedea prin fereastra locuinței. Această perioadă ne oferă ocazia de a descoperi lucruri fascinante despre florile, arborii, gâzele, păsările și alte elemente ale cadrului natural care conviețuiesc zilnic cu noi.
Concursul va avea trei secțiuni:
• Secțiune dedicată copiilor, cu vârstă sub 14 ani;
• Secțiunea elevilor, cu vârstă cuprinsă între 14 și 18 ani;
• Secțiune dedicată adulților, cu vârstă peste 18 ani.
Fotografiile pot fi făcute cu telefonul sau cu aparatul de fotografiat, dar fără a fi prelucrate. Fiecare participant poate trimite o singură fotografie, însoțită de titlul acesteia, nume, prenume, vârstă/unitatea de învățământ, clasa, o scurtă descriere a imaginii surprinse, menționând şi locul, data, tipul telefonului/aparatului de fotografiat, etc.
Pentru a participa, trimiteți până la data de 20 mai 2020, o fotografie, pe pagina noastră de Facebook (ca mesaj), sau pe adresa de email: muzstnatbc@yahoo.com.
Atenţie! Doar fotografii originale, neprelucrate!
Cele mai inspirate fotografii vor face parte din expoziția pe care o vom organiza la sediul Muzeului de Științele Naturii Bacău, din str. Aleea Parcului nr. 9, Bacău.

Detalii

Începe:
28 aprilie, 2020
Se termină:
20 mai, 2020
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii “Ion Borcea” Bacău

Loc de desfășurare

Complexul Muzeal de Științele Naturii „Ion Borcea”
Str. Aleea Parcului 9
Bacău, Bacău 600034 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare